Dansatori profesionisti evenimente , nunti , botezuri

dansul mirilor bucuresti Furnizor
indradance acandemy trupa 1024x576 Furnizor
Judet: Bucuresti
Informatii Contact
Adresa:
Strada Ionel Perlea, Bucharest, Romania
Telefon: +40763440717
Descriere:

Cu o experienta de peste 13 ani , IndraDance Academy Events va ofera clipe unice si memorabile prin reprezentatii spectaculoase, pline de energie si culoare, de dans indian, dans latino, dans tiganesc, dans carnival, ursitoare botez si momente interactive in care invitatii dumneavoastra vor dansa alaturi de trupa noastra.

IndraDance Academy iubește sărbătorirea iubirii și, atunci când vine vorba de acea ocazie specială pe care ai așteptat-o toată viața, vrei să fie o experiență unică și memorabilă din această lume.

Indiferent dacă doriți să creați o atmosferă vibrantă și plină de viață sau o ambianță sofisticată și cochetă la nunta dvs. și indiferent cât de intimă sau pe scară largă sărbătoarea dvs., ideile noastre de divertisment luxoase, dinamice și unice pot face acest lucru într-un mod personal și captivant. reflectă cu adevărat dragostea și personalitățile tale.

Avem numeroase nunți la care am participat și înțelegem importanța ascultării, a planificării amănunțite și a atenției dedicate detaliilor. Vă puteți simți siguri și în siguranță știind că suntem perfecționiști care nu se odihnesc până nu sunteți mulțumiți dincolo de așteptările voastre.

Indiferent dacă doriți o acrobatie și chiar să vă implicați în propriul spectacol, sau preferința dvs. este să vă așezați și să vă distrați, există infinite modalități de a vă încapsula și a vă exprima dragostea prin dans și muzică. Orice muzică și orice temă sunt posibile, cerul este cu adevărat limita.

Dacă ai avea un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Bollywood, ar trebui să fie exuberant. Cu costume autentice colorate, zâmbete mari și coregrafii pline de viață, dansatorii noștri din Bollywood aduc multă strălucire și energie ridicată evenimentului tău.

Clienții noștri doresc adesea să creeze ceva interesant, semnificativ și captivant care să-i impresioneze și să-i impresioneze pe oaspeți.
Uneori au deja o idee sau o viziune despre nevoile lor de divertisment, totuși nu este esențial să aibă.
Principalul lucru este că clienții noștri sunt oameni care doresc să facă impresia supremă, să creeze magie și să se asigure că un impact memorabil este realizat nu numai în ziua respectivă, ci cu mult timp după încheierea evenimentului

Dacă cele de mai sus rezonează cu tine, atunci căutarea dumneavoastra pe internet s-a încheiat!
Bine ați venit la IndraDance Academy Events. Unicul loc pentru toate nevoile dumneavoastra de divertisment de dans.
Pentru contract sau mai multe detalii va rog sa folositi una din metodele de mai jos:

telefon: +40763440717
sau pe pagina noastra  www.indradance.ro

Categorie:

Publica comentariu

Trimite mesaj catre aceasta firma.